Notificare privind confidențialitatea Google Payments

Ultima modificare: 8 septembrie 2019

Politica de confidențialitate Google descrie modul în care tratăm informațiile cu caracter personal atunci când folosiți produsele și serviciile Google. Google Payments este oferit deținătorilor de Conturi Google, iar utilizarea se supune Politicii de confidențialitate Google. Prezenta Notificare privind confidențialitatea descrie politica de confidențialitate Google în legătură cu Google Payments.

Utilizarea Google Payments este guvernată de Termenii și condițiile Google Payments, care descriu mai detaliat Serviciile acoperite de prezenta Notificare privind confidențialitatea. Termenii scriși cu majusculă care nu sunt definiți în prezenta Notificare privind confidențialitatea Google Payments vor avea sensul atribuit în Termenii și condițiile Google Payments.

Notificarea privind confidențialitatea Google Payments se aplică Serviciilor oferite de subsidiarele deținute în întregime de Google LLC, inclusiv Google Payment Corp. („GPC”). Consultați Termenii și condițiile Google Payments disponibile în cadrul Serviciului, pentru a afla subsidiara care oferă Serviciul. Pentru utilizatorii (cu excepția celor care vând pe o piață Google) din Spațiul Economic European, operatorul de date responsabil de informațiile dvs. este Google Ireland Limited. Dacă vă aflați în Spațiul Economic European, mai puțin Regatul Unit, și vindeți pe o piață Google, operatorul de date responsabil de informațiile dvs. este Google Payment Ireland Limited. Dacă vă aflați în Regatul Unit și vindeți pe o piață Google, operatorul de date responsabil de informațiile dvs. este Google Payment Limited.

Informațiile pe care le colectăm

Pe lângă informațiile menționate în Politica de confidențialitate Google, putem să colectăm și următoarele:

Cum folosim informațiile colectate

Pe lângă utilizările menționate în Politica de confidențialitate Google, folosim informațiile de la dvs. și de la GPC sau alte filiale, precum și informații despre dvs. de la terțe părți, pentru a vă oferi servicii de asistență pentru clienții Google Payments și pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța Google, a utilizatorilor sau a publicului, inclusiv pentru a împiedica frauda, phishingul și alte nereguli. Aceste informații pot fi folosite și pentru a ajuta terțe părți să furnizeze produsele sau serviciile solicitate de dvs. În plus, folosim informațiile pentru evaluarea contului dvs. de plăți Google, astfel încât să stabilim dacă respectați în continuare condițiile contului, să luăm decizii cu privire la tranzacțiile dvs. viitoare Google Payments și pentru alte necesități legitime de afaceri legate de tranzacțiile Google Payments pe care le inițiați.

Informațiile dvs. de înregistrare sunt stocate în asociere cu Contul Google, iar înregistrarea unei metode de plată va fi stocată pe serverele Google. În plus, anumite elemente de date pot fi stocate și pe dispozitivul dvs. mobil. Putem păstra informațiile pe care le oferiți pentru intervale extinse de timp în scopul respectării procedurii juridice și a obligațiilor reglementate.

Informațiile pe care le trimitem

Vom permite companiilor sau persoanelor din afara Google accesul la informațiile cu caracter personal numai în următoarele situații:

De exemplu, atunci când realizați o achiziție sau o tranzacție prin Google Payments, permitem companiei sau persoanei de la care cumpărați sau cu care tranzacționați accesul la anumite informații cu caracter personal. Aici este inclusă trimiterea informațiilor cu caracter personal la dezvoltatorul de la care cumpărați pe Google Play, prin Google Payments. Poate fi inclusă și trimiterea pe site-ul sau aplicația unui comerciant a codului zip sau a codului poștal atunci când inițiați o plată folosind un buton „Cumpărați cu Google Pay” sau un buton similar, astfel încât comerciantul să poată calcula taxele sau costurile de expediere pentru achiziția dvs. Atunci când adăugați o metodă de plată terță parte în contul de plăți Google, putem să transmitem anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., imaginea profilului, adresa de e-mail, adresa IP, adresa de facturare, numărul de telefon, informații despre dispozitiv, locația și informații despre activitatea Contului Google către furnizorul terță parte al formei de plată, conform necesității pentru a oferi serviciul.

Atunci când accesați site-ul sau aplicația unui comerciant participant, comerciantul poate să verifice dacă aveți un Cont de plăți Google cu o metodă eligibilă de plată, care poate fi folosită pentru a plăti comerciantul, reducând astfel probabilitatea de a întâmpina funcții care nu pot fi folosite pe site-uri sau în aplicații.

Informațiile oferite direct de dvs. unui comerciant, unui site sau unei aplicații terță parte nu sunt acoperite de prezenta notificare privind confidențialitatea. Nu ne asumăm răspunderea pentru practicile de confidențialitate sau de securitate ale comercianților sau ale altor terțe părți cărora le comunicați direct informațiile dvs. cu caracter personal. Vă încurajăm să consultați politicile de confidențialitate ale oricărei terțe părți căreia alegeți să-i permiteți accesul la informațiile dvs. cu caracter personal.

Informațiile pe care le colectăm, inclusiv informațiile obținute de la terțe părți, sunt comunicate afiliaților noștri, adică altor companii deținute și controlate de Google LLC. Afiliații noștri, care pot fi entități financiare și non-financiare, vor folosi informațiile respective în scopurile activității lor comerciale zilnice.

Recunoaștem dreptul dvs. de a renunța la anumite comunicări de informații între GPC și afiliații săi. Aveți opțiunea de a renunța la:

Puteți alege să renunțați la comunicările între Google LLC sau afiliații săi și un comerciant terță parte, al cărui site sau aplicație accesați, legate de existența unui cont de plăți Google pe care îl puteți folosi pentru a plăti respectivul comerciant.

Dacă alegeți să renunțați, opțiunea va rămâne în vigoare până când ne indicați să o modificăm.

Dacă nu doriți să permitem comunicările între GCP și afiliații săi de informații cu caracter personal legate de solvabilitatea dvs. sau dacă nu doriți ca afiliații noștri să folosească informațiile cu caracter personal colectate de noi și comunicate lor pentru marketing sau dacă nu doriți ca Google LLC ori afiliații săi să informeze un comerciant terță parte, al cărui site sau aplicație accesați, dacă aveți un cont Google Payments care poate fi folosit pentru a plăti respectivul comerciant, indicați-vă preferințele conectându-vă la cont, accesând pagina Setări de confidențialitate din Google Payments și actualizându-vă preferințele.

Nu vom comunica informațiile cu caracter personal niciunei persoane din afara GPC sau din afara afiliaților noștri, cu excepția situațiilor descrise în prezenta notificare privind confidențialitatea. Conform celor menționate mai sus, Google Payments este un produs oferit deținătorilor de Conturi Google. Datele pe care le furnizați pentru Google LLC în scopul creării unui Cont Google nu sunt influențate de prevederile referitoare la renunțări din prezenta notificare.

Securitatea informațiilor

Pentru informații suplimentare privind practicile noastre de securitate, consultați Politica principală de confidențialitate Google.

Pentru a putea asigura securitatea contului dvs. de plăți Google, trebuie să vă păstrați confidențiale parola (parolele) contului, PIN-urile și alte informații de acces la Serviciu. În cazul în care comunicați informațiile despre cont unei terțe părți, aceasta va avea acces la contul și la informațiile dvs. cu caracter personal.

Este răspunderea dvs. să gestionați accesul la dispozitivul dvs. mobil și la aplicația Google Payments de pe acest cont, inclusiv să păstrați confidențiale parola (parolele) și/sau PIN-ul și să nu le comunicați nimănui. Aveți și răspunderea de a anunța Google sau partenerul relevant în cazul în care credeți că securitatea informațiilor din aplicația Google Payments a fost compromisă.

© 2019 Google – Google Home Termenii și condițiile Google Notificările anterioare privind confidențialitatea