Notificare privind confidențialitatea Google Payments

Ultima modificare: 10 iunie 2016

Politica de confidențialitate Google descrie modul în care tratăm informațiile cu caracter personal atunci când utilizați produsele și serviciile Google. Google Payments este oferit titularilor de conturi Google. Prin urmare, utilizarea Google Payments face obiectul Politicii de confidențialitate Google. În plus, în următoarea notificare sunt descrise practicile privind confidențialitatea specifice pentru Google Payments.

Utilizarea Google Payments este guvernată de Termenii și condițiile Google Payments, care descriu mai detaliat Serviciile acoperite de prezenta notificare privind confidențialitatea. Termenii scriși cu majusculă care nu sunt definiți în prezenta Notificare privind confidențialitatea Google Payments vor avea sensul atribuit în Termenii și condițiile Google Payments.

Notificarea privind confidențialitatea Google Payments se aplică Serviciilor oferite de filialele deținute în totalitate de Google Inc. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile Google Payments care vă sunt puse la dispoziție în cadrul Serviciului, pentru a afla ce filială oferă Serviciul.

Informațiile colectate

În plus față de informațiile menționate în Politica de confidențialitate Google, este posibil să colectăm și următoarele informații:

Utilizările informațiilor colectate

În plus față de utilizările menționate în Politica de confidențialitate Google, folosim informațiile oferite de dvs. și cele oferite de terți despre dvs. pentru a vă oferi serviciile de asistență pentru clienți Google Payments și pentru a vă proteja de fraudă, de phishing sau de alte nereguli. Aceste informații pot fi utilizate, de asemenea, pentru a ajuta terțe părți să furnizeze produsele sau serviciile solicitate de dvs. În plus, utilizăm informațiile pentru evaluarea contului dvs. Google Payments, pentru a stabili dacă respectați în continuare condițiile contului, pentru a lua decizii cu privire la tranzacțiile dvs. viitoare Google Payments și pentru alte necesități legitime de afaceri în legătură cu tranzacțiile Google Payments pe care le inițiați.

Informațiile dvs. de înregistrare sunt stocate în asociere cu contul Google, iar înregistrarea unei metode de plată va fi stocată pe serverele Google. În plus, anumite elemente de date pot fi stocate și pe dispozitivul dvs. mobil.

Informații distribuite

Vom distribui informațiile dvs. cu caracter personal către companii sau către persoane din afara Google numai în următoarele situații:

De exemplu, atunci când efectuați o achiziție sau o tranzacție prin intermediul Google Payments, punem anumite informații cu caracter personal despre dvs. la dispoziția companiei sau a persoanei de la care cumpărați sau cu care tranzacționați. Aici este inclusă trimiterea informațiilor dvs. cu caracter personal la dezvoltatorul de la care cumpărați pe Google Play, prin intermediul Google Payments.

Eventualele informații oferite direct de dvs. unui comerciant, unui site web sau unei aplicații terță parte nu sunt acoperite de prezenta notificare privind confidențialitatea. Nu ne asumăm răspunderea pentru practicile în materie de confidențialitate sau de securitate ale comercianților sau ale altor terțe părți cărora le comunicați voluntar, în mod direct, informațiile dvs. cu caracter personal. Vă încurajăm să consultați politicile de confidențialitate ale oricărei terțe părți căreia alegeți să-i trimiteți direct informațiile dvs. cu caracter personal.

Informațiile pe care le colectăm, inclusiv informațiile obținute de la terțe părți, sunt comunicate afiliaților noștri, adică altor companii deținute și controlate de Google Inc. Afiliații noștri, care pot fi entități financiare și non-financiare, vor utiliza informațiile respective în scopurile activității lor comerciale zilnice.

Recunoaștem dreptul dvs. de a renunța la anumite comunicări de informații între GPC și afiliații săi. În mod specific, aveți opțiunea de a renunța la:

Dacă alegeți să renunțați, opțiunea dvs. va rămâne în vigoare până când ne indicați să o modificăm.

Dacă nu doriți să comunicăm informațiile dvs. cu caracter personal referitoare la solvabilitatea dvs. între GPC și afiliații săi sau dacă nu doriți ca afiliații noștri să utilizeze informațiile dvs. cu caracter personal colectate de noi și comunicate acestora în scopuri de marketing, vă rugăm să vă conectați în contul dvs., să accesați pagina setărilor de confidențialitate Google Payments și să vă actualizați preferințele pentru a indica acest lucru.

Nu vom comunica informațiile dvs. cu caracter personal niciunei persoane din afara GPC sau din afara afiliaților noștri, cu excepția situațiilor descrise în prezenta notificare privind confidențialitatea. După cum am explicat mai sus, Google Payments este un produs oferit titularilor de conturi Google. Datele pe care le furnizați Google Inc. în scopul creării unui cont Google nu sunt afectate de prevederile referitoare la renunțări din prezenta notificare.

Securitatea informațiilor

Pentru informații suplimentare privind practicile noastre de securitate, consultați Politica de confidențialitate Google principală.

Pentru a putea asigura securitatea contului dvs. Google Payments, trebuie ca dvs. să vă păstrați confidențiale parola (parolele) de cont, codurile PIN și alte informații de acces pentru Serviciu. În cazul în care comunicați informațiile despre cont unei terțe părți, aceasta va avea acces la contul și la informațiile dvs. cu caracter personal.

Este răspunderea dvs. să controlați accesul la dispozitivul dvs. mobil și la aplicația Google Payments pe acesta, inclusiv să păstrați confidențiale parola (parolele) și/sau codul PIN și să nu le comunicați nimănui. Aveți, de asemenea, răspunderea de a anunța Google sau partenerul relevant în cazul în care credeți că securitatea informațiilor din cadrul aplicației Google Payments a fost compromisă.

© 2016 Google – Pagina principală Google Termenii și condițiile Google Notificările anterioare privind confidențialitatea