Google Paymentsin tietosuojailmoitus

Muokattu viimeksi 8.9.2019

Googlen tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät Googlen tuotteita ja palveluita. Google Payments on Google-tilin omistajan saatavilla, ja sen käyttö on Googlen tietosuojailmoituksen alaista. Lisäksi tässä tietosuojailmoituksessa käsitellään erityisesti Google Paymentsiin sovellettavia käytäntöjä.

Google Paymentsin käyttöön sovelletaan Google Paymentsin käyttöehtoja, joissa kuvataan tarkemmin tämän Tietosuojailmoituksen kattamat Palvelut. Isolla alkukirjaimella merkityt termit, joita ei määritellä tässä Google Paymentsin tietosuojailmoituksessa, kuvataan tarkemmin Google Paymentsin käyttöehdoissa.

Google Paymentsin tietosuojailmoitus käsittää palvelut Google LLC:n kokonaan omistamilta tytäryhtiöiltä, mukaan lukien Google Payment Corporationilta (GPC). Palvelun tarjoava tytäryhtiö on mainittu Google Paymentsin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavilla kunkin Palvelun yhteydessä. Euroopan talousalueella sijaitsevien käyttäjien (paitsi Googlen kauppapaikoissa myyvien) rekisterinpitäjä on Google Ireland Limited.Jos yrityksesi sijaitsee Euroopan talousalueella (lukuun ottamatta Yhdistynyttä kuningaskuntaa) ja harjoitat myyntiä Googlen kauppapaikassa, rekisterinpitäjäsi on Google Payment Ireland Limited. Jos yrityksesi sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja harjoitat myyntiä Googlen kauppapaikassa, rekisterinpitäjäsi on Google Payment Limited.

Tietojesi kerääminen

Googlen tietosuojakäytännössä määritettyjen tietojen lisäksi voimme kerätä seuraavia tietoja:

Keräämiemme tietojen käyttötavat

Googlen tietosuojakäytännössä ilmoitettujen käyttötarkoituksien lisäksi käytämme meille antamiasi sekä kolmansilta osapuolilta saamiamme tietoja tarjotaksemme sinulle Google Payments ‑palvelun ja suojellaksemme Googlen, käyttäjiemme tai yleisön oikeuksia, omaisuutta ja turvallisuutta, mukaan lukien petoksilta, tietojenkalastelulta ja muilta väärinkäytöksiltä suojaaminen. Tietojen avulla voidaan myös auttaa kolmansia osapuolia tarjoamaan sinulle heiltä pyytämiäsi tuotteita tai palveluita. Näiden tietojen avulla arvioimme Google Payments ‑tilisi seuraavia tarkoituksia varten: tilin käytön ehtojen täyttymisen määrittäminen, päätökset tulevista Google Payments ‑maksuistasi sekä muut tekemiisi Google Payments ‑maksutapahtumiin liittyvät oikeutetut liiketoimintatarpeet.

Rekisteröitymistietosi tallennetaan Google-tilisi yhteyteen. Rekisteröimäsi maksutavat tallennetaan Googlen palvelimille. Tämän lisäksi tiettyjä tietoja voidaan tallentaa mobiililaitteellesi. Voimme säilyttää antamiasi tietoja pidemmän aikaa, jos oikeudelliset käsittelyt ja lainsäädännölliset velvoitteet niin edellyttävät.

Tietojesi jakaminen

Google jakaa henkilökohtaisia tietojasi Googlen ulkopuolisille yrityksille tai yksityishenkilöille vain seuraavissa tapauksissa:

Kun esimerkiksi teet ostoksen tai maksun Google Paymentsilla, toimitamme joitakin henkilötietojasi yritykselle tai henkilölle, joka on ostoksen tai tapahtuman toinen osapuoli. Jaamme siis henkilötietojasi myös kehittäjille, joilta teet ostoksia Google Playssa Google Paymentsin avulla. Saatamme myös lähettää kauppiaan sivustolle tai sovellukselle postinumerosi, kun suoritat maksun käyttämällä "Osta Google Paylla" ‑painiketta tai vastaavaa, jotta kauppias voi laskea verot tai toimituskulut ostoksellesi. Kun lisäät Google Payments ‑tilille kolmannen osapuolen maksutavan, saatamme välittää sinusta kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle palvelun tarjoamiseksi joitain henkilötietoja, kuten nimesi, profiilikuvasi, sähköpostiosoitteesi, IP- ja laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi, laitetietosi, sijaintisi ja Google-tilisi tapahtumatiedot.

Kun käytät mukana olevan kauppiaan sivustoa tai sovellusta, kauppias voi tarkastaa, onko sinulla Google Payments ‑tili ja maksuihin soveltuva kelvollinen maksutapa. Näin kauppias voi paremmin varmistaa, ettei sinulle näytetä sivustoilla ja sovelluksissa toimintoja, joita et voi käyttää.

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, jotka annat itse ulkopuoliselle kauppiaalle, verkkosivustolle tai sovellukselle. Emme ole vastuussa kauppiaiden tai muiden kolmansien osapuolten tietosuoja- tai turvallisuuskäytännöistä, kun jaat henkilötietojasi itse. Kehotamme tarkistamaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt aina, kun jaat henkilötietojasi.

Keräämämme tiedot, mukaan lukien kolmansilta osapuolilta saadut tiedot, jaetaan yhteistyökumppaneillemme, eli Google LLC:n omistamille ja hallitsemille yhtiöille. Yhteistyökumppanimme voivat olla joko sijoitus- tai muilla aloilla toimivia tahoja, ja tiedot jaetaan heidän tavallista liiketoimintaansa varten.

Sinulla on oikeus kieltäytyä tiettyjen tietojen jakamisesta GPC:n ja sen yhteistyökumppanien välillä. Voit kieltää

Voit myös kieltää Google LLC:tä tai sen yhteistyökumppaneita kertomasta ulkopuoliselle kauppiaalle Google Payments ‑tilistäsi, jolla voisit maksaa vieraillessasi ulkopuolisen kauppiaan verkkosivustossa tai sovelluksessa.

Jos päätät kieltää tietojesi jakamisen, päätöksesi on voimassa, kunnes ilmoitat meille päätöksesi muuttamisesta.

Jos et halua meidän jakavan luottotietoihisi liittyviä henkilötietoja GPC:n ja yhteistyökumppanien välillä tai et halua yhteistyökumppaniemme käyttävän keräämiämme ja jakamiamme henkilötietojasi markkinoidessaan palvelujaan ja tuotteitaan sinulle tai et halua Google LLC:n tai sen yhteistyökumppaneiden ilmoittavan ulkopuoliselle kauppiaalle, onko sinulla Google Payments ‑tili, jolla voit tehdä ostoksia kyseisen kauppiaan verkkosivustossa tai sovelluksessa, ilmoita päätöksestäsi kirjautumalla tilillesi, siirtymällä Google Paymentsin tietosuoja-asetusten sivulle ja päivittämällä asetuksesi.

Jaamme henkilötietojasi GPC:n tai sen yhteistyökumppaneiden ulkopuolisille tahoille vain tässä tietosuojailmoituksessa kuvatuissa tapauksissa. Kuten edellä mainittiin, Google Payments on Google-tilien omistajien käyttöön tarjottu tuote. Tässä ilmoituksessa määritetyt tietojen jakamisen kieltomahdollisuudet eivät koske tietoja, jotka annoit Google LLC:lle Google-tiliä hankkiessasi.

Tietosuoja

Saat lisätietoja tietoturvakäytännöistämme tutustumalla Googlen tietosuojakäytäntöön.

Google Payments ‑tilisi tietoturva edellyttää, että säilytät salasanojasi, PIN-koodejasi ja muita Palvelun käyttötietoja turvassa. Jos kerrot tilisi tiedot ulkopuoliselle, hän pääsee käsiksi tiliisi ja henkilökohtaisiin tietoihisi.

On omalla vastuullasi valvoa, etteivät ulkopuoliset pääse käyttämään mobiililaitettasi ja sen Google Payments ‑sovellusta. Sinun on myös pidettävä PIN-koodisi salassa. Olet myös vastuussa siitä, että ilmoitat Googlelle tai Palveluun liittyvälle yhteistyökumppanille, jos havaitset mitään uhkia Google Payments ‑sovelluksen tietojen turvallisuudelle.

© 2019 Google – Googlen etusivu Googlen palveluehdot Edelliset tietosuojailmoitukset