Google Paymentsin tietosuojailmoitus

Viimeksi muokattu: 28.3.2022

Googlen tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät Googlen tuotteita ja palveluita. Jos olet alle 18-vuotias käyttäjä, saat lisätietoa Googlen nuorten yksityisyysoppaasta. Google Payments on Google-tilin omistajan saatavilla, ja sen käyttö on Googlen tietosuojakäytännön alaista. Tässä tietosuojailmoituksessa käsitellään lisäksi Google Paymentsiin sovellettavia erityiskäytäntöjä.

Google Paymentsin käyttöön sovelletaan Google Paymentsin käyttöehtoja, joissa kuvataan tarkemmin tämän tietosuojailmoituksen kattamat Palvelut. Isolla alkukirjaimella merkityt termit, joita ei määritellä tässä Google Paymentsin tietosuojailmoituksessa, kuvataan tarkemmin Google Paymentsin käyttöehdoissa.

Google Paymentsin tietosuojailmoitus käsittää palvelut Google LLC:ltä tai sen kokonaan omistamilta tytäryhtiöiltä, esimerkiksi Google Payment Corporationilta ("GPC"). Palvelun tarjoava tytäryhtiö on mainittu Google Paymentsin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavilla kunkin Palvelun yhteydessä. Euroopan talousalueella Yhdistynyttä kuningaskuntaa lukuun ottamatta sijaitsevien käyttäjien (paitsi heidän, jotka harjoittavat myyntiä jossakin Googlen kauppapaikassa) rekisterinpitäjä on Google Ireland Limited. Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien käyttäjien (paitsi Googlen kauppapaikassa myyntiä harjoittavat) rekisterinpitäjä on Google LLC. Jos yrityksesi toimii Euroopan talousalueella (lukuun ottamatta Yhdistynyttä kuningaskuntaa) ja harjoittaa myyntiä Googlen kauppapaikassa, rekisterinpitäjä on Google Payment Ireland Limited. Jos yrityksesi toimii Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja harjoittaa myyntiä Googlen kauppapaikassa, rekisterinpitäjä on Google Payment Limited. Brasiliassa olevien käyttäjien rekisterinpitäjä on Google LLC, ja jos Brasilian laki sitä vaatii, Google Brasil Pagamentos Ltda.

Tietojen kerääminen

Googlen tietosuojakäytännössä ilmoitettujen tietojen lisäksi voimme kerätä seuraavia tietoja:

Keräämiemme tietojen käyttötavat

Googlen tietosuojakäytännössä ilmoitettujen käyttötarkoituksien lisäksi käytämme meille antamiasi sekä kolmansilta osapuolilta saamiamme tietoja tarjotaksemme sinulle Google Payments -palvelun ja suojellaksemme Googlen, käyttäjiemme tai yleisön oikeuksia, omaisuutta ja turvallisuutta, mukaan lukien petoksilta, tietojenkalastelulta ja muilta väärinkäytöksiltä suojaaminen. Tietojen avulla voidaan myös auttaa kolmansia osapuolia tarjoamaan sinulle heiltä pyytämiäsi tuotteita tai palveluita. Näiden tietojen avulla arvioimme Google Payments -tilisi seuraavia tarkoituksia varten: tilin käytön ehtojen täyttymisen määrittäminen, päätökset tulevista Google Payments -maksuistasi sekä muut tekemiisi Google Payments -maksutapahtumiin liittyvät oikeutetut liiketoimintatarpeet.

​Rekisteröitymistietosi tallennetaan Google-tilisi yhteyteen. Rekisteröimäsi maksutavat tallennetaan Googlen palvelimille. Tämän lisäksi tiettyjä tietoja voidaan tallentaa mobiililaitteellesi. Voimme säilyttää antamiasi tietoja pidemmän aikaa, jos oikeudelliset käsittelyt ja lainsäädännölliset velvoitteet niin edellyttävät.

Tietojen jakaminen

Google jakaa henkilökohtaisia tietojasi Googlen ulkopuolisille yrityksille tai yksityishenkilöille vain seuraavissa tapauksissa:

Kun esimerkiksi teet ostoksen tai maksun Google Paymentsilla, toimitamme joitakin henkilötietojasi yritykselle tai henkilölle, joka on ostoksen tai tapahtuman toinen osapuoli. Jaamme siis henkilötietojasi myös kehittäjille, joilta teet ostoksia Google Playssa Google Paymentsin avulla. Saatamme myös lähettää kauppiaan sivustolle tai sovellukselle postinumerosi ja tiedot maksutavastasi, kun aloitat maksun valitsemalla "Osta Google Paylla" tai vastaavan painikkeen, jotta kauppias voi laskea päivitetyt ostostiedot (esimerkiksi verot, toimituskulut ja muut hintatiedot). Näiden tietojen avulla kauppias voi myös tunnistaa, onko ostokseen käyttämäsi maksutapa hyväksyttävissä ja millaisia etuja tai rajoituksia siihen liittyy. Kun lisäät Google Payments -tilille kolmannen osapuolen maksutavan, saatamme välittää sinusta kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle palvelun tarjoamiseksi joitain henkilötietoja, kuten nimesi, profiilikuvasi, sähköpostiosoitteesi, IP- ja laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi, laitetietosi, sijaintisi ja Google-tilisi tapahtumatiedot.

Kun käytät mukana olevan kauppiaan sivustoa tai sovellusta, kauppias voi tarkastaa, onko sinulla hyväksytty Google Payments -tili, jolla voi tehdä ostoksia kauppiaan verkkosivulla tai sovelluksessa. Näin kauppias voi paremmin varmistaa, ettei sinulle näy sivustoilla ja sovelluksissa toimintoja, joita et voi käyttää.

Tietosuojailmoitus ei koske tietoja, jotka annat itse ulkopuoliselle kauppiaalle, verkkosivustolle tai sovellukselle. Emme ole vastuussa kauppiaiden tai muiden kolmansien osapuolten tietosuoja- tai turvallisuuskäytännöistä, kun jaat henkilötietojasi itse. Kehotamme tarkistamaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt aina, kun jaat henkilötietojasi.

Keräämämme tiedot, mukaan lukien kolmansilta osapuolilta saadut tiedot, jaetaan yhteistyökumppaneillemme, eli Google LLC:n omistamille ja hallitsemille yhtiöille. Yhteistyökumppanimme voivat olla joko sijoitus- tai muilla aloilla toimivia tahoja, ja tiedot jaetaan heidän tavallista liiketoimintaansa varten.

Sinulla on oikeus kieltäytyä tiettyjen tietojen jakamisesta GPC:n ja sen yhteistyökumppanien välillä. Voit kieltää

Voit myös kieltää Google LLC:tä tai sen yhteistyökumppaneita kertomasta kolmannen osapuolen kauppiaalle Google Payments -tilistäsi, jolla voit maksaa vieraillessasi kolmannen osapuolen kauppiaan verkkosivustolla tai sovelluksessa.

Jos päätät kieltää tietojesi jakamisen, päätöksesi on voimassa, kunnes ilmoitat meille sen muuttamisesta.

Jos et halua meidän jakavan luottotietoihisi liittyviä henkilötietoja GPC:n ja yhteistyökumppanien välillä tai et halua yhteistyökumppaniemme käyttävän keräämiämme ja jakamiamme henkilötietojasi markkinoidessaan palvelujaan ja tuotteitaan sinulle tai et halua Google LLC:n tai sen yhteistyökumppaneiden ilmoittavan ulkopuoliselle kauppiaalle, onko sinulla Google Payments -tili, ilmoita päätöksestäsi kirjautumalla tilillesi, siirtymälläGoogle Paymentsin tietosuoja-asetusten sivulle ja päivittämällä asetuksesi.

Jaamme henkilötietojasi GPC:n ulkopuolisille tahoille tai sen yhteistyökumppaneille vain tässä tietosuojailmoituksessa tai Googlen tietosuojakäytännössä kuvatuissa tapauksissa. Kuten edellä mainittiin, Google Payments on Google-tilien omistajien käyttöön tarjottu tuote. Tässä tietosuojailmoituksessa määritetyt tietojen jakamisen kieltomahdollisuudet eivät koske tietoja, jotka annoit Google LLC:lle Google-tiliä hankkiessasi.

Tietosuoja

Saat lisätietoja tietoturvakäytännöistämme tutustumalla Googlen tietosuojakäytäntöön.

Google Payments -tilisi tietoturva edellyttää, että säilytät salasanojasi, PIN-koodejasi ja muita Palvelun käyttötietoja turvassa. Jos kerrot tilisi tiedot ulkopuoliselle, hän pääsee käsiksi tiliisi ja henkilökohtaisiin tietoihisi.

On omalla vastuullasi valvoa, etteivät ulkopuoliset pääse käyttämään mobiililaitettasi ja sen Google Payments -sovellusta. Sinun on myös pidettävä PIN-koodisi salassa. Olet myös vastuussa siitä, että ilmoitat Googlelle tai Palveluun liittyvälle yhteistyökumppanille, jos havaitset mitään uhkia Google Payments -sovelluksen tietojen turvallisuudelle.

© 2020 Google – Google Home Googlen käyttöehdot Edelliset tietosuojailmoitukset