Erklæring om privatliv for Google Payments

Sidst ændret: 28. marts 2022

Googles privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler personlige oplysninger, når du bruger Googles produkter og tjenester. Hvis du er under 18 år, kan du finde yderligere ressourcer i Googles Guide til privatliv for teenagere. Google Payments tilbydes til Google-kontoindehavere, og din brug af tjenesten er underlagt Googles privatlivspolitik. Denne Erklæring om privatliv beskriver desuden Googles privatlivsprocedurer, som gælder specifikt for Google Payments.

Din brug af Google Payments er underlagt Servicevilkårene for Google Payments, der mere detaljeret beskriver de Tjenester, som er dækket af denne Erklæring om privatliv. Termer, der er skrevet med stort begyndelsesbogstav, og som ikke er defineret i denne Erklæring om privatliv for Google Payments, har den betydning, der er defineret i Servicevilkårene for Google Payments.

Erklæringen om privatliv for Google Payments gælder Tjenester, der tilbydes af Google LLC eller dets helejede datterselskaber, herunder Google Payment Corp. ("GPC"). Se Servicevilkårene for Google Payments, som du har adgang til under den relevante tjeneste, for at få flere oplysninger om, hvilket datterselskab der udbyder Tjenesten. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (undtagen Storbritannien) og ikke sælger via en Google-markedsplads, er Google Ireland Limited dataansvarlig i forhold til dine oplysninger. For brugere (undtagen sælgere via en Google-markedsplads), som bor i Storbritannien, er Google LLC dataansvarlig i forhold til dine oplysninger. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde undtagen Storbritannien, og du sælger via en Google-markedsplads, er Google Payment Ireland Limited dataansvarlig i forhold til dine oplysninger. Hvis du bor i Storbritannien og sælger via en Google-markedsplads, er Google Payment Limited dataansvarlig i forhold til dine oplysninger. For brugere, der er bosat i Brasilien, er Google LLC dataansvarlig i forhold til dine oplysninger samt Google Brasil Pagamentos Ltda i det omfang, det er påkrævet i henhold til brasiliansk lov.

Oplysninger, vi indsamler

Foruden de oplysninger, der står anført i Googles privatlivspolitik, indsamler vi muligvis også følgende:

Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler

Foruden de formål, der er anført i Googles privatlivspolitik, bruger vi de oplysninger, du giver os og GPC eller andre af vores datterselskaber, samt oplysninger om dig fra tredjeparter, til at stille Google Payments til rådighed for dig som kunde og for at skadesløsholde Googles, vores brugeres eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed, bl.a. i forbindelse med at forhindre bedrageri, phishing eller anden ureglementeret adfærd. Sådanne oplysninger kan også bruges til at hjælpe tredjeparter med levering af produkter eller tjenester, som du har anmodet om hos disse. Vi bruger også oplysningerne til at gennemgå din Google Payments-konto for at afgøre, om du fortsat opfylder de gældende vilkår for kontoen, til at træffe beslutninger om dine fremtidige Google Payments-transaktioner samt til andre retmæssige virksomhedsbehov i relation til de Google Payments-transaktioner, du har indledt.

Dine registreringsoplysninger gemmes sammen med din Google-konto, og din registrering af en betalingsmetode gemmes på Googles servere. Visse dataelementer kan desuden også blive lagret på din mobilenhed. Vi vil muligvis opbevare de oplysninger, du giver os, i længere tid med henblik på at overholde retslige skridt og forpligtelser over for myndighederne.

Oplysninger, vi deler

Vi deler kun dine personlige oplysninger med andre virksomheder eller enkeltpersoner uden for Google under følgende omstændigheder:

Hvis du for eksempel foretager et køb eller en transaktion ved hjælp af Google Payments, gør vi bestemte personlige oplysninger om dig tilgængelige for den virksomhed eller enkeltperson, du køber af eller handler med. Dette omfatter deling af dine personlige oplysninger med den udvikler, du køber af, når du bruger Google Payments til at foretage et køb i Google Play. Det kan også omfatte at sende dit postnummer eller oplysninger om din betalingsform til en sælgers website eller app, når du foretager en betaling via knappen "Køb med Google Pay" eller lignende knapper, så sælgeren kan beregne opdaterede købsoplysninger (f.eks. afgifter, leveringsomkostninger og andre prisoplysninger) og fastslå, om sælgeren kan acceptere denne betalingsform fra dig samt fordele eller begrænsninger for bestemte betalingsformer for dit køb. Når du føjer en tredjepartsbetalingsform til din Google Payments-konto, udveksler vi muligvis visse personlige oplysninger om dig, f.eks. dit navn, profilbillede, mail-, IP- og faktureringsadresse, telefonnummer, enhedsoplysninger, placeringsoplysninger og aktivitetsoplysninger for Google-kontoen med tredjepartsbetalingsudbyderen, hvis det er nødvendigt for at levere tjenesten.

Når du besøger en deltagende sælgers website eller app, kan sælgeren tjekke, om du har en Google Payments-konto med en kvalificeret betalingsmetode, der kan bruges til at foretage et køb via sælgerens website eller app, for at reducere sandsynligheden for, at du kommer til at se funktioner, du ikke kan benytte dig af, på websites eller i apps.

Alle de oplysninger, du giver direkte til tredjepartssælgere, -websites eller -apps, er ikke dækket af denne erklæring om privatliv. Vi er ikke ansvarlige for sikkerhedsstrategier og strategier til beskyttelse af personlige oplysninger for sælgere og andre tredjeparter, som du vælger at dele dine oplysninger med direkte. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikkerne for alle de tredjeparter, som du vælger at dele dine oplysninger med direkte.

De oplysninger, vi indsamler, herunder oplysninger fra tredjeparter, deles med vores tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere, hvilket vil sige virksomheder, der ejes og kontrolleres af Google LLC. Vores tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere, der kan være både finansielle og ikke-finansielle selskaber, vil bruge sådanne oplysninger med daglige virksomhedsformål for øje.

Vi giver dig retten til at fravælge bestemte delinger mellem GPC og dennes tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere. Helt konkret har du mulighed for at fravælge følgende:

Du kan også fravælge, at Google LLC eller dennes tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere må oplyse en tredjepartssælger, hvis website eller app du besøger, om du har en Google Payments-konto, der kan bruges til betaling via sælgerens website eller app.

Hvis du vælger at foretage fravalg, vil dit valg være gældende, indtil du beder os om at ændre valget.

Hvis du ikke ønsker, at vi skal dele personlige oplysninger om din kreditværdighed mellem GPC og dennes tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere, eller hvis du ikke ønsker, at vores tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere skal bruge dine personlige oplysninger, som vi har indsamlet og delt med dem, med henblik på målrettet markedsføring til dig, eller hvis du ikke ønsker, at Google LLC eller dennes tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere skal oplyse en tredjepartssælger, hvis website eller app du besøger, om du har en Google Payments-konto, skal du angive dit valg ved at logge ind på din konto, gå til siden med privatlivsindstillinger for Google Payments og opdatere dine indstillinger.

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen uden for GPC eller med vores tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere med undtagelse af de forhold, der er beskrevet i denne erklæring om privatliv eller Googles privatlivspolitik. Som forklaret ovenfor er Google Payments et produkt, der tilbydes til Google-kontoindehavere. Data, som du videregiver til Google LLC med henblik på at oprette en Google-konto, berøres ikke af bestemmelserne om fravalg i denne erklæring om privatliv.

Informationssikkerhed

Du kan finde flere oplysninger om vores sikkerhedsstrategier i Googles primære privatlivspolitik.

Din Google Payments-kontos sikkerhed afhænger af, at du sørger for, at adgangskoderne til dine konti, pinkoder og andre adgangsoplysninger til Tjenesten forbliver fortrolige. Hvis du deler dine kontooplysninger med en tredjepart, kan vedkommende få adgang til din konto og dine personlige oplysninger.

Det er dit ansvar at kontrollere adgangen til din mobilenhed og til Google Payments-appen på din enhed, herunder at sørge for, at dine adgangskoder og/eller pinkoder forbliver fortrolige og ikke deles med nogen. Det er også dit ansvar at underrette Google eller den relevante partner, hvis du har mistanke om, at sikkerheden for oplysningerne i Google Payments-appen er blevet kompromitteret.

© 2020 Google – Googles startside Googles servicevilkår Tidligere erklæringer om privatliv