Erklæring om privatliv for Google Payments

Tjenester, der tilbydes af Google Payments, er omfattet af erklæringen om privatliv for Google Payments. Erklæringen om privatliv for Google Payments opdateres med virkning fra og med den 14. november 2017. Du kan se den opdaterede erklæring ved at følge linket her.

Senest ændret den 10. juni 2016

Googles privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler personlige oplysninger, når du bruger Googles produkter og tjenester. Google Payments tilbydes Google-kontoindehavere. Din brug af Google Payments er derfor underlagt Googles privatlivspolitik. I det følgende beskriver vi også vores strategier til beskyttelse af privatlivet, der er specifikke for Google Payments.

Din brug af Google Payments er underlagt servicevilkårene for Google Payments, der mere detaljeret beskriver de Tjenester, som er dækket af denne erklæring om privatliv. Termer, der er skrevet med stort, og som ikke er defineret i denne Erklæring om privatliv for Google Payments, skal have den betydning, der er defineret i servicevilkårene for Google Payments.

Erklæringen om privatliv for Google Payments gælder Tjenester, der tilbydes af Google Inc.s fuldt ud ejede datterselskaber. Se service- vilkårene for Google Payments, som du har adgang til under den relevante Tjeneste, for at få flere oplysninger om, hvilket datterselskab der tilbyder Tjenesten.

Oplysninger, vi indsamler

Foruden de oplysninger, der står anført i Googles privatlivspolitik, indsamler vi muligvis også følgende:

Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler

Foruden de formål, der er anført i Googles privatlivspolitik, bruger vi de oplysninger, du giver os, samt oplysninger om dig fra tredjeparter til i kundeservicemæssig henseende at kunne give dig Google Payments og for at beskytte dig mod bedrageri, phishing og anden ureglementeret adfærd. Sådanne oplysninger kan også blive brugt til at hjælpe tredjeparter i levering af produkter eller tjenester, som du har anmodet om hos disse. Vi bruger også oplysningerne til at gennemgå din Google Payments- konto for at afgøre, om du fortsat opfylder de gældende vilkår for kontoen, til at træffe beslutninger om dine fremtidige Google Payments-transaktioner samt til andre retmæssige virksomhedsbehov i relation til de Google Payments-transaktioner, du har indledt.

Dine registreringsoplysninger lagres i tilknytning til din Google-konto, og din registrering af en betalingsmetode lagres på Googles servere. Bestemte dataelementer kan desuden også blive lagret på din mobilenhed.

Oplysninger, vi deler

Vi deler kun dine personlige oplysninger med andre virksomheder eller enkeltpersoner uden for Google under følgende omstændigheder:

Hvis du for eksempel foretager et køb eller en transaktion ved hjælp af Google Payments, gør vi bestemte personlige oplysninger om dig tilgængelige for den virksomhed eller enkeltperson, du køber fra eller handler med. Dette omfatter deling af dine personlige oplysninger med den udvikler, du køber fra, når du bruger Google Payments til at foretage et køb på Google Play.

Alle de oplysninger, du giver direkte til en tredjepartssælger, -website eller -applikation, er ikke dækket af denne erklæring om privatliv. Vi er ikke ansvarlige for sikkerhedsstrategier og strategier til beskyttelse af personlige oplysninger for sælgere og andre tredjeparter, med hvem du vælger at dele dine oplysninger direkte. Vi opfordrer dig til at gennemgå privatlivspolitikkerne for alle de tredjeparter, som du vælger at dele dine oplysninger med direkte.

De oplysninger, vi indsamler, herunder oplysninger fra tredjeparter, deles med vores affilierede, hvilket vil sige virksomheder, der ejes og kontrolleres af Google Inc. Vores affilierede, der kan være både finansielle og ikke-finansielle selskaber, vil bruge sådanne oplysninger med daglige virksomhedsformål for øje.

Vi giver dig retten til at fravælge bestemte delinger mellem GPC og dennes affilierede. Helt konkret har du mulighed for at fravælge følgende:

Hvis du vælger at foretage fravalg, vil dit valg være gældende, indtil du beder os om at ændre valget.

Hvis du ikke ønsker, at vi skal dele dine personlige oplysninger om din kreditværdighed mellem GPC og dennes affilierede, eller hvis du ikke ønsker, at vores affilierede skal bruge dine personlige oplysninger, som vi har indsamlet og delt med dem med henblik på målrettet markedsføring mod dig, skal du angive dit valg ved at logge ind på din konto, gå til siden med privatlivsindstillinger for Google Payments og opdatere dine indstillinger.

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen uden for GPC eller med vores affilierede med undtagelse af de forhold, der er beskrevet i denne erklæring om privatliv. Som forklaret ovenfor er Google Payments et produkt, der tilbydes Google- kontoindehavere. Data, som du videregiver til Google Inc. med henblik på at oprette en Google-konto, berøres ikke af bestemmelserne om fravalg i denne erklæring.

Informationssikkerhed

Du kan finde flere oplysninger om vores sikkerhedsstrategier i Googles privatlivspolitik, som er den primære privatlivspolitik.

Din Google Payments-kontos sikkerhed afhænger af, at du sørger for, at adgangskoderne til dine konti, pinkoder og andre adgangsoplysninger til Tjenesten forbliver fortrolige. Hvis du deler dine kontooplysninger med en tredjepart, kan vedkommende få adgang til din konto og dine personlige oplysninger.

Det er dit ansvar at kontrollere adgangen til din mobilenhed og til Google Payments-appen på din enhed, herunder at sørge for, at dine adgangskoder og/eller pinkoder forbliver fortrolige og ikke deles med nogen. Det er også dit ansvar at underrette Google eller den relevante partner, hvis du har mistanke om, at sikkerheden for oplysningerne i Google Payments-appen er blevet kompromitteret.

© 2016 Google – Googles startside Googles servicevilkår Tidligere erklæringer om privatliv