Avís de privadesa de Google Payments

Última modificació: 8 de setembre de 2019

A la Política de privadesa de Google es descriu com tractem la informació personal quan utilitzeu els productes i serveis de Google. Google Payments és un servei que s'ofereix als titulars d'un Compte de Google i l'ús que en feu està subjecte a la Política de privadesa de Google. A més, aquest Avís de privadesa descriu les pràctiques de privadesa de Google específiques de Google Payments.

L'ús que feu de Google Payments es regeix per les Condicions del servei de Google Payments, que descriuen amb més detall els Serveis inclosos en aquest Avís de privadesa. Els termes en majúscula no definits en aquest Avís de privadesa de Google Payments tenen el significat que se'ls assigna a les Condicions del servei de Google Payments.

L'Avís de privadesa de Google Payments s'aplica als Serveis que ofereixen les filials de propietat exclusiva de Google LLC, inclosa Google Payment Corp. (GPC). Per obtenir més informació sobre les filials que ofereixen el Servei, consulteu les Condicions del servei de Google Payments que es faciliten en el Servei en qüestió. En el cas dels usuaris de l'Espai Econòmic Europeu (tret dels que venguin productes en un mercat de Google), el responsable del fitxer relacionat amb la vostra informació és Google Ireland Limited. Si residiu a l'Espai Econòmic Europeu, excepte al Regne Unit, i veneu productes en un mercat de Google, el responsable del fitxer relacionat amb la vostra informació és Google Payment Ireland Limited. Si residiu al Regne Unit i veneu productes en un mercat de Google, el responsable del fitxer relacionat amb la vostra informació és Google Payment Limited.s

Informació que recollim

A més de la informació que s'indica a la Política de privadesa de Google, també podem recollir la informació següent:

Com utilitzem la informació que recollim

A més dels usos que s'especifiquen a la Política de privadesa de Google, utilitzem la informació que ens proporcioneu a nosaltres i a GPC o altres filials, així com la que obtenim de tercers, per oferir-vos el servei d'atenció al client de Google Payments i per protegir els drets, la propietat o la seguretat de Google, els nostres usuaris o el públic, com ara per ajudar a evitar el frau, la pesca de credencials i qualsevol altra mala conducta. És possible que també utilitzem aquesta informació per ajudar tercers a proporcionar els productes i serveis que els demaneu, per revisar el vostre compte de pagaments de Google i determinar si compliu les condicions del compte, per prendre decisions sobre les vostres transaccions futures de Google Payments i per a altres necessitats empresarials legítimes relacionades amb les transaccions de Google Payments que hàgiu iniciat.

La vostra informació de registre s'emmagatzema de manera que queda associada al vostre Compte de Google, i les formes de pagament que registreu s'emmagatzemen als servidors de Google. A més, determinades dades també s'emmagatzemaran al vostre dispositiu mòbil. És possible que conservem la informació que ens proporcioneu durant llargs períodes de temps per tal de complir les obligacions legals o relacionades amb processos judicials.

Informació que compartim

Només compartirem la vostra informació personal amb altres empreses o persones físiques externes a Google en les circumstàncies següents:

Per exemple, quan feu una compra o una transacció amb Google Payments, proporcionem determinada informació personal vostra a l'empresa o a la persona física a qui feu la compra o amb qui feu la transacció. Això implica compartir aquesta informació amb el desenvolupador a qui heu fet la compra a Google Play mitjançant Google Payments. També és possible que s'enviï el vostre codi postal al lloc web o a l'aplicació d'un comerciant en iniciar el pagament amb el botó "Compra amb Google Pay" o botons semblants perquè el comerciant pugui calcular els impostos o els costos d'enviament de la compra. Si afegiu una forma de pagament externa al vostre compte de pagaments de Google, és possible que intercanviem algunes dades personals vostres amb el proveïdor de pagament extern quan sigui necessari per poder proporcionar-vos el servei. Aquestes dades poden ser el nom, la imatge de perfil, l'adreça electrònica, l'adreça IP i la de facturació, el número de telèfon, informació del dispositiu, la ubicació i informació sobre l'activitat del Compte de Google.

Quan visiteu el lloc web o l'aplicació d'un comerciant que hi participi, el comerciant podrà comprovar si disposeu d'un compte de pagaments de Google amb una forma de pagament vàlida per fer compres, perquè es mostrin menys funcions que no pugueu fer servir en llocs web o aplicacions.

Aquest Avís de privadesa no cobreix cap informació que proporcioneu directament a altres comerciants, llocs web o aplicacions de tercers. No som responsables de les pràctiques de privadesa o de seguretat dels comerciants o d'altres tercers amb qui decidiu compartir directament la vostra informació personal. Us recomanem que reviseu les polítiques de privadesa de qualsevol tercer amb qui decidiu compartir directament la vostra informació personal.

La informació que recollim, inclosa la informació que obtenim de tercers, es comparteix amb els nostres afiliats, és a dir, amb altres empreses que són propietat de Google LLC i que estan sota el seu control. Aquestes empreses, que poden ser entitats financeres o no financeres, utilitzen aquesta informació per desenvolupar la seva activitat empresarial diària.

Us oferim la possibilitat que no es comparteixi determinada informació entre GPC i els seus afiliats. Concretament, podeu decidir:

També podeu decidir que ni Google LLC ni els seus afiliats informin altres comerciants el lloc web o l'aplicació dels quals visiteu de si teniu un compte de pagaments de Google que es pugui utilitzar per fer-los els pagaments.

Si decidiu no compartir aquesta informació, la vostra decisió serà efectiva fins que ens indiqueu que voleu canviar-la.

Si no voleu que compartim informació personal sobre la vostra situació creditícia entre GPC i els seus afiliats o no voleu que els nostres afiliats utilitzin la informació personal que recollim i que hi compartim per oferir-vos serveis comercials, o bé no voleu que Google LLC ni els seus afiliats informin altres comerciants el lloc web o l'aplicació dels quals visiteu de si teniu un compte de pagaments de Google que es pugui utilitzar per fer-los els pagaments, indiqueu-ho a les preferències del vostre compte. Per fer-ho, inicieu-hi la sessió, aneu a la pàgina de configuració de la privadesa de Google Payments i actualitzeu les preferències.

No compartirem la vostra informació personal amb ningú extern a GPC ni amb els nostres afiliats excepte en els casos que es descriuen en aquest Avís de privadesa. Tal com s'ha explicat prèviament, Google Payments és un producte que s'ofereix als titulars d'un Compte de Google. Les dades que proporcioneu a Google LLC per registrar un Compte de Google no es veuran afectades per les disposicions que es descriuen en aquest avís sobre la possibilitat de no compartir determinada informació.

Seguretat de la informació

Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de seguretat, consulteu la Política de privadesa de Google principal.

La seguretat del vostre compte de pagaments de Google depèn del fet que manteniu la confidencialitat de les contrasenyes, dels PIN i de qualsevol altra informació d'accés al Servei. Si compartiu la informació del vostre compte amb tercers, aquests tindran accés al vostre compte i a la vostra informació personal.

És responsabilitat vostra controlar l'accés al vostre dispositiu mòbil i a l'aplicació Google Payments que hi teniu instal·lada; això inclou mantenir la confidencialitat de les vostres contrasenyes i del vostre PIN i no compartir-los amb ningú. També sou responsable d'avisar Google o el partner corresponent si creieu que s'ha posat en perill la seguretat de la informació de l'aplicació Google Payments.

© 2019 Google - Pàgina d'inici de Google Condicions del servei de Google Avisos de privadesa anteriors