Avís de privadesa de Google Payments

Els serveis que ofereix Google Payments estan coberts per l'Avís de privadesa de Google Payments. L'actualització de l'Avís de privadesa de Google Payments es farà efectiva el 23 de setembre de 2018. Podeu consultar l'avís actualitzat en aquest enllaç.

Darrera modificació: 21 de maig de 2018

A la Política de privadesa de Google es descriu com tractem la informació personal quan utilitzeu els productes i serveis de Google. Google Payments és un servei que s'ofereix als titulars dels Comptes de Google, i l'ús que en feu està subjecte a la Política de privadesa de Google. A més, aquest Avís de privadesa descriu les pràctiques de privadesa de Google específiques de Google Payments.

L'ús que feu de Google Payments es regeix per les Condicions del servei de Google Payments, que descriuen amb més detall els Serveis inclosos en aquest Avís de privadesa. Els termes en majúscula no definits en aquest Avís de privadesa de Google Payments tenen el significat que se'ls assigna a les Condicions del servei de Google Payments.

L'Avís de privadesa de Google Payments s'aplica als Serveis que ofereixen les subsidiàries de propietat exclusiva de Google LLC, inclosa Google Payment Corp. ("GPC"). Per obtenir més informació sobre les subsidiàries que ofereixen el Servei, consulteu les Condicions del servei de Google Payments que es faciliten en el Servei en qüestió.

Informació que recopilem

A més de la informació que s'indica a la Política de privadesa de Google, també podem recopilar la informació següent:

 • Informació obtinguda de tercers: és possible que obtinguem informació vostra de tercers, com ara serveis de verificació externs. Això inclou la informació que s'obté de les transaccions de Google Payments en ubicacions de comerciants, la informació sobre l'ús que feu de les formes de pagament i dels comptes emesos per tercers que estiguin enllaçats a Google Payments, la identitat de l'emissor de la vostra targeta o de la vostra entitat financera, la informació sobre l'accés als saldos retinguts del vostre Compte de Pagaments de Google, la informació d'un Operador en relació amb la Facturació de l'Operador, i els informes sobre consumidors, tal com es defineixen a la Llei d'informe imparcial de crèdit (Fair Credit Reporting Act) dels Estats Units.
 • D'altra banda, si sou un venedor, és possible que obtinguem informació vostra i de la vostra empresa d'una oficina de crèdit o d'un servei d'informació d'empreses.

 • Informació sobre les transaccions: quan utilitzeu Google Payments per fer una transacció, és possible que en recopilem algunes dades, com ara la data, l'hora i l'import de la transacció, la ubicació i la descripció del comerciant, la descripció que proporciona el venedor dels productes o serveis que heu comprat, qualsevol foto que hi hàgiu associat, els noms i les adreces electròniques del venedor i del comprador (o del remitent i del destinatari), la forma de pagament que heu utilitzat, la vostra descripció del motiu de la transacció i, en cas que n'hi hagi, l'oferta associada.
 • Com utilitzem la informació que recopilem

  A més dels usos que s'especifiquen a la Política de privadesa de Google, utilitzem la informació que ens proporcioneu a nosaltres i a GPC o altres filials, així com la que obtenim de tercers, per oferir-vos el servei d'atenció al client de Google Payments i per protegir-vos contra el frau, la pesca (suplantació d'identitat) i qualsevol altra mala conducta. És possible que també utilitzem aquesta informació per ajudar tercers a proporcionar els productes i serveis que els demaneu, per revisar el vostre Compte de Pagaments de Google i determinar si compliu les condicions del compte, per prendre decisions sobre les vostres transaccions futures de Google Payments i per a altres necessitats empresarials legítimes relacionades amb les transaccions de Google Payments que hàgiu iniciat.

  La vostra informació de registre s'emmagatzema de manera que queda associada al vostre Compte de Google, i les formes de pagament que registreu s'emmagatzemen als servidors de Google. A més, determinades dades també s'emmagatzemaran al vostre dispositiu mòbil. És possible que conservem la informació que ens proporcioneu durant llargs períodes de temps per tal de complir les obligacions legals o relacionades amb processos legals.

  Informació que compartim

  Només compartirem la vostra informació personal amb altres empreses o persones físiques externes a Google en les circumstàncies següents:

  Per exemple, quan feu una compra o una transacció amb Google Payments, proporcionem determinada informació personal vostra a l'empresa o a la persona física a qui feu la compra o amb qui feu la transacció. Això també implica que compartim aquesta informació amb els desenvolupadors quan els feu una compra a Google Play mitjançant Google Payments.

  Quan visiteu el lloc web o l'aplicació d'un comerciant que hi participi, el comerciant podrà comprovar si disposeu d'un Compte de Pagaments de Google amb una forma de pagament vàlida per fer compres, per tal de reduir la possibilitat que veieu funcions que no pugueu fer servir en llocs web o aplicacions.

  Aquest Avís de privadesa no cobreix cap informació que proporcioneu directament a altres comerciants, llocs web o aplicacions de tercers. No som responsables de les pràctiques de privadesa o de seguretat dels comerciants o d'altres tercers amb qui decidiu compartir directament la vostra informació personal. Us recomanem que reviseu les polítiques de privadesa de qualsevol tercer amb qui decidiu compartir directament la vostra informació personal.

  La informació que recopilem, inclosa la informació que obtenim de tercers, es comparteix amb els nostres afiliats, és a dir, amb altres empreses que són propietat de Google LLC i que estan sota el seu control. Aquestes, que poden ser entitats financeres o no financeres, utilitzen aquesta informació per al desenvolupament de la seva activitat empresarial diària.

  Us oferim la possibilitat que no es comparteixi determinada informació entre GPC i els seus afiliats. Concretament, podeu decidir:

  També podeu decidir que ni Google LLC ni els seus afiliats informin altres comerciants dels quals visiteu el lloc web o l'aplicació de si teniu un Compte de Pagaments de Google que es pugui utilitzar per fer-los els pagaments.

  Si decidiu no compartir aquesta informació, la vostra decisió serà efectiva fins que ens indiqueu que voleu canviar-la.

  Si no voleu que compartim informació personal sobre la vostra situació creditícia entre GPC i els seus afiliats o no voleu que els nostres afiliats utilitzin la informació personal que recopilem i que compartim amb ells per oferir-vos serveis comercials, o bé no voleu que Google LLC ni els seus afiliats informin altres comerciants dels quals visiteu el lloc web o l'aplicació de si teniu un Compte de Pagaments de Google que es pugui utilitzar per fer-los els pagaments, indiqueu-ho a les preferències del vostre compte. Per fer-ho, inicieu-hi la sessió, aneu a la pàgina de configuració de la privadesa de Google Payments i actualitzeu les preferències.

  No compartirem la vostra informació personal amb ningú extern a GPC ni amb els nostres afiliats excepte en els casos que es descriuen en aquest Avís de privadesa. Tal com s'ha explicat prèviament, Google Payments és un producte que s'ofereix als titulars d'un Compte de Google. Les dades que proporcioneu a Google LLC per registrar un Compte de Google no es veuran afectades per les disposicions que es descriuen en aquest avís sobre la possibilitat de no compartir determinada informació.

  Seguretat de la informació

  Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de seguretat, consulteu la Política de privadesa de Google principal.

  La seguretat del vostre Compte de Pagaments de Google depèn que manteniu la confidencialitat de les contrasenyes, dels PIN i de qualsevol altra informació d'accés al Servei. Si compartiu la informació del vostre compte amb tercers, aquests tindran accés al vostre compte i a la vostra informació personal.

  És responsabilitat vostra controlar l'accés al vostre dispositiu mòbil i a l'aplicació Google Payments que hi teniu instal·lada; això inclou mantenir la confidencialitat de les vostres contrasenyes i del vostre PIN i no compartir-los amb ningú. També sou responsable d'avisar Google o el partner corresponent si creieu que s'ha posat en perill la seguretat de la informació de l'aplicació Google Payments.

  © 2018 Google - Pàgina d'inici de Google Condicions del servei de Google Avisos de privadesa anteriors