IMPORTANT: If you reside in the United States, the Google Pay terms of service applicable to you are here. 

Google Payn käyttöehdot

(muille kuin yhdysvaltalaisille käyttäjille)

Muokattu viimeksi 14.1.2019

1. Johdanto

Google Pay ‑palvelun tarjoaa Google. Palvelun käyttöön sovelletaan Googlen käyttöehtoja ("Googlen käyttöehdot"). Google Pay on Googlen käyttöehtojen mukainen "Palvelu". Seuraavat Google Payn käyttöehdot ovat lisäehtoja, jotka koskevat Google Payn käyttöä. Google Payn käyttöösi sovelletaan näitä Google Payn käyttöehtoja ja Googlen käyttöehtoja (näiden kahden yhdistelmää kutsumme Google Payn käyttöehtojen yhteydessä "Ehdoiksi") sekä Googlen tietosuojakäytäntöä.

Jos Google Payn käyttöehtojen ja Googlen käyttöehtojen välillä on ristiriita, noudatetaan Google Payn käyttöehtoja. Jos Ehtojen englanninkielisen version ja käännöksen välillä on ristiriita, noudatetaan englanninkielistä versiota.

Jotkin Google Payn ominaisuudet olivat aiemmin käytössä brändinimellä "Android Pay". Kaupoissa, sovelluksissa tai verkkosivustoilla saattaa edelleen näkyä vanhoja viittauksia Android Payhin. Ominaisuuksiin sovelletaan kuitenkin näitä Ehtoja.

Jos sinulla on Google Payments ‑tili jossakin Googlen täysin omistamassa tytäryhtiössä (kuten Google Payment Corp. tai Google Payment Ltd.), tilillesi tallennettuja kortteja voidaan tarjota sinulle tietyissä tilanteissa myös Google Pay ‑brändin alla, mutta niiden käyttöön sovelletaan Google Payments ‑tiliisi liittyviä Google Paymentsin ostajan käyttöehtoja ja Google Paymentsin tietosuojailmoitusta. Voit tutustua oman asuinmaasi Google Paymentsin ostajan käyttöehtoihin täällä. Katso lisätietoja kohdasta 2, "Google Payn yleiskuvaus".

Google Payn käyttö edellyttää, että hyväksyt seuraavat ehdot. Tutustuthan ehtoihin huolellisesti. Kaikki tuotteet ja ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Lisätietoja on Google Payn ohjekeskuksessa.

2. Google Payn yleiskuvaus

Google Payn avulla voit suorittaa maksuja pankin myöntämällä virtuaalisella tilinumerolla, joka edustaa Google Payhin rekisteröimääsi luotto- tai debit-korttia ("Virtuaalinen tilinumero"), Google Payhin rekisteröimälläsi liikennöitsijän kortilla ("Matkakortti") ja digitaalisella lompakolla tai tilillä, joka sinulla on jossakin muussa yrityksessä kuin Googlessa ja jonka olet linkittänyt Google Payhin, jotta maksutoiminnot voidaan ottaa käyttöön ("Linkitetty kolmannen osapuolen tili"). Virtuaalisia tilinumeroita, Matkakortteja ja Linkitettyjä kolmannen osapuolen tilejä (yhdessä "Maksuvälineet") voi käyttää (i) mukana olevien kauppiaiden tai liikennöitsijöiden toimipaikoissa kelvollisella NFC-mobiililaitteella (voi olla myös kelvollinen Android Wear ‑laite) ja joko mobiililaitteesi Google Pay ‑sovelluksella tai Android-laitteesi asetusten Google Pay ‑toiminnolla tai (ii) verkossa tietyissä kauppiaiden sovelluksissa, verkkosivustoilla ja muissa käyttöliittymissä (ei koske Matkakortteja). Kun määrität Virtuaalisen tilinumeron, Google Pay voi tallentaa myös Google Payments ‑tilisi kortin todellisen numeron Google Playssa ja muualla tehtäviä maksuja varten. Google Pay voi pyynnöstäsi auttaa toimittamaan tietoja Google Payments ‑tililtäsi kolmannen osapuolen kauppiaille, jotta nämä voivat veloittaa maksuvälinettäsi ja toimittaa sinulle tuotteita ja palveluita.

Google Pay voi sallia sinun myös tallentaa ja käyttää muita kohteita ("Google Payhin tallennettavat kohteet"), joita voivat olla kupongit, alennukset tai muu vastaava sisältö, jonka voi lunastaa mukana olevalta kauppiaalta (yhdessä "Tarjoukset"), jäsenyys- tai kanta-asiakasohjelmat, joihin olet jo rekisteröitynyt tai joihin rekisteröidyt Google Payn kautta (yhdessä "Kanta-asiakasohjelmat"), liput tai kortit matkustamista, viihdetapahtumia tai muuta käyttöä varten sekä lahjakortit, jotka voi lunastaa tietyn kauppiaan kaupassa tai kaupparyhmässä. Google Pay voi tarjota sinulle palveluita, jotka liittyvät Google Payhin tallennettavien kohteiden skannaamiseen, tallentamiseen, näyttämiseen, tilaan ja/tai lunastamiseen. Tällaisia palveluita voivat olla esimerkiksi uskollisuuspisteiden ja lahjakorttien saldon näyttäminen, tilauksien seuranta ja toimitusilmoitukset. Google Payhin tallennettava kohde voi olla sinun tallentamasi tai suostumuksellasi kauppiaan tai kolmannen osapuolen tuettuun mobiililaitteeseesi lisäämä. Sen kautta voit myös saada suoria yhteydenottoja mukana olevalta kauppiaalta sekä tietyissä tapauksissa kerryttää ja/tai lunastaa kanta-asiakasohjelman pisteitä ja muita kyseisen kauppiaan kannustimia.

Google Payments ‑tilillesi tallennetut maksukortit ovat erillisiä Google Payhin rekisteröimistäsi Virtuaalisista tilinumeroista. Toisin kuin Virtuaalisen tilinumeron kohdalla, Google Payments ‑tilillesi tallennetun kortin yhteydessä ei yleensä näytetä kuvaa, joka muistuttaa siihen liitettyä fyysistä korttia. Saatat kuitenkin nähdä tällaisen kortin Google Pay ‑brändin alla tietyissä tapauksissa, esimerkiksi kun teet maksun Googlen sovelluksessa tai verkkosivustolla (esim. Google Playssa tai YouTubessa), kolmannen osapuolen kauppiaan sovelluksessa tai verkkosivustolla tai käyttäessäsi Google Assistantia tai Google Chromen automaattista täyttöominaisuutta. Tällaiseen käyttöön sovelletaan Google Payments ‑tiliisi liittyviä Google Paymentsin ostajan käyttöehtoja. Ainoastaan Isossa-Britanniassa myös muiden käyttäjien tekemät "lähetystapahtumat" voidaan sijoittaa Google Pay ‑brändin alle, ja niihin sovelletaan Google Paymentsin Iso-Britannian ostajan käyttöehtoja.

3. Google Payn käyttö

(a) Ikärajoitukset. Google Payta voivat käyttää 16 vuotta täyttäneet. Jos olet vähintään 16-vuotias, mutta asuinmaasi lakien mukaan alaikäinen, tarvitset Google Payn käyttöön ja ehtojen hyväksymiseen vanhempasi tai laillisen huoltajasi luvan.

(b) Käytön perusvaatimukset. Google Payn käyttöön tarvitaan Google-tili, laite, joka täyttää palvelun kulloinkin voimassa olevat järjestelmä- ja yhteensopivuusvaatimukset, toimiva internetyhteys ja yhteensopiva ohjelmisto. Nämä asiat voivat vaikuttaa Google Payn käyttöön ja toimintaan. Käyttäjän vastuulla on huolehtia järjestelmävaatimuksista.

(c) Aloittaminen. Voit määrittää Google Payn asetukset mobiililaitteesi Google Pay ‑sovelluksessa, Android-laitteesi asetusten Google Pay ‑toiminnolla tai Maksuvälineesi myöntäjän sovelluksessa. Kun olet antanut pyydetyt tiedot ja yrittänyt lisätä Maksuvälineen Google Payhin, Google Pay tarkistaa, tukeeko Maksuvälineesi myöntäjä tällä hetkellä Google Payta ja kelpaako kortti itsessään käytettäväksi Google Payssa. Kaikki mukana olevan myöntäjän korteista eivät välttämättä ole kelvollisia. Jos Maksuvälineesi myöntäjä ei tällä hetkellä tue Google Payta tai Maksuvälineesi ei kelpaa lisättäväksi Google Payhin, Google voi lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksen, kun Maksuvälineestäsi tulee kelvollinen. Jos Maksuvälineesi myöntäjä tukee Google Payta ja Maksuvälineesi on kelvollinen, sitä lisätessäsi näkyviin tulee näyttö, jossa sinua pyydetään hyväksymään myöntäjän käyttöehdot. Kun olet hyväksynyt ehdot ja lisännyt Maksuvälineen onnistuneesti, Google Pay tallentaa Virtuaalisen tilinumeron, joka edustaa maksukorttisi todellista numeroa, tai liittää Matkakorttisi tai Linkitetyn kolmannen osapuolen tilin Google Payhin. Virtuaalista tilinumeroa käytetään kaikkiin Google Paylla kivijalkakaupoissa suoritettaviin maksuihin. Verkkokaupassa suoritettavien maksujen yhteydessä Google Pay lähettää joko tämän tai toisen yksilöllisen tilinumeron kauppiaalle edustamaan rekisteröityä Maksutapaasi, ellei Linkitetty kolmannen osapuolen tilisi tarjoa toisenlaista tapaa.

Google Pay ja sen ominaisuudet saattavat olla käytettävissä vain tietyillä alueilla, tietyillä Maksuvälineillä tai kortin myöntäjillä tai tietyillä kauppiailla. Nämä alueet, Maksuvälineet, myöntäjät ja kauppiaat voivat muuttua milloin tahansa.

(d) Google Payn käyttö. Google Payn käyttöä tietyllä Maksuvälineellä säätelevät nämä Ehdot sekä Maksuvälineen myöntäjän tai Google Payhin tallennettavan kohteen soveltuvat ehdot ja tietosuojakäytäntö. Mikään näissä Ehdoissa ei muuta myöntäjän ehtoja tai tietosuojakäytäntöä. Mikäli näiden Ehtojen ja myöntäjän ehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, nämä Ehdot hallitsevat Googlen suhdetta sinuun Google Payn käyttöön liittyen, ja myöntäjän ehdot hallitsevat myöntäjän suhdetta sinuun. Hyväksyt, että Google Pay voi vastaanottaa tietoja Maksuvälineesi myöntäjältä sekä näyttää niiden perusteella tarkkoja tapahtumatietoja ja viimeaikaisen tapahtumahistoriasi Google Payssa. Hyväksyt, ettet käytä Google Payta laittomiin tai petollisiin tarkoituksiin tai muutoin asiaan liittyviä lakeja rikkoen. Hyväksyt, ettet suorasti tai epäsuorasti häiritse Google Payn toimintaa tai muutoin väärinkäytä Google Payta etkä siihen liittyviä palvelimia, verkkoja tai muuta infrastruktuuria. Hyväksyt, että Google Pay on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöösi omilla luotto- tai debit-korteillasi tai kolmannen osapuolen tileilläsi. Jos käytät Google Payta kelvollisella yrityskortilla, hyväksyt, että teet niin työnantajasi valtuutuksella ja voit sitoa työnantajasi näihin Ehtoihin.

Maksuväline poistetaan Google Paysta tietyltä laitteelta ja tehdään käyttökelvottomaksi Palvelussa, jos (i) poistat Maksuvälineen Google Paysta, (ii) poistat Maksuvälineen Google Payments ‑tililtäsi tai Google-tilisi maksutavoista, (iii) tyhjennät mobiililaitteesi Android-laitteenhallinnan avulla, (iv) poistat Google-tilisi, (v) mobiililaitettasi ei yhdistetä mihinkään Google-tuotteeseen tai ‑palveluun 90 peräkkäisen päivän aikana, (vi) et käytä Google Payta laitteella 12 peräkkäisen kuukauden kuluessa ja/tai (vii) Maksuvälineesi myöntäjä tai maksuverkosto pyytää Googlea poistamaan Maksuvälineen Google Paysta.

(e) Googlen rooli. Google Pay tallentaa Maksuvälineesi ja välittää niiden tiedot kauppiaille tai liikennöitsijöille, mutta Google ei käsittele tällaisilla Maksuvälineillä suoritettuja Google Pay ‑tapahtumia eikä vastaa maksukorttien, varojen, maksujen, hyvitysten tai takaisinveloitusten saatavuudesta tai oikeellisuudesta, Maksuvälineiden rekisteröimisestä (tai lisäämisestä) Google Payhin tai varojen lisäämisestä Maksuvälineiden saldoihin eikä muusta Google Payn käyttöösi liittyvästä kaupallisesta toiminnasta. Jos sinulla on kysyttävää edellä mainituista seikoista, ota yhteys Maksuvälineesi myöntäjään. Hyväksyt, että Google Paylla tekemäsi maksutapahtumat ovat sinun ja kauppiaan välisiä eivätkä sinun ja Googlen tai minkään sen tytäryhtiön välisiä. Google Paylla suoritettuja maksutapahtumia koskevissa riitatilanteissa ota yhteys Maksuvälineesi myöntäjään tai kyseiseen kauppiaaseen. Google ei ole osapuolena rekisteröidyn Maksuvälineesi kortinhaltijasopimuksissa tai muissa käyttöehdoissa, eikä se ole osallisena luoton myöntämisessä tai luottokelpoisuuden määrittämisessä. Google ei esitä tai vahvista, että Maksuvälineesi ovat käypiä tai että Maksuvälineesi myöntäjä valtuuttaa tai hyväksyy tapahtuman kauppiaan tai liikennöitsijän kanssa käyttäessäsi Google Payta sen suorittamiseen.

(f) Japanilaiset sähköisen rahan kortit. Japanilaiset käyttäjät voivat lisätä ja ylläpitää luotto- ja debit-korttien lisäksi myös sähköisen rahan kortteja ("Japanilaiset sähköisen rahan kortit") Google Pay ‑sovelluksessa. (Vain Japanissa tällaiset kortit sisältyvät näissä Ehdoissa "Maksuvälineen" määritelmään.) Japanilaiset sähköisen rahan kortit ja niihin liittyvät varat tallennetaan mobiililaitteesi Secure Element ‑osaan (vaikkakaan ei virtuaalisina tilinumeroina, kuten luotto- ja debit-korttien kohdalla). Niitä voi käyttää vain fyysisissä kauppapaikoissa, joissa on yhteensopivat kortinlukijat, tai tietyissä verkkokaupoissa ulkoisen kortinlukijan avulla. Lue näiden Ehtojen loppuosasta muut ehdot, jotka koskevat Japanilaisten sähköisen rahan korttien käyttöä Google Paylla.

4. Tallentaminen Google Payhin

(a) Google Payhin tallennettavat kohteet. Google Payhin tallennettavat kohteet sisältävät tietoja, kuvia ja viestejä, joita hallinnoi ja päivittää vain ne julkaissut kolmannen osapuolen kauppias. Sinulle voidaan näyttää Google Payhin tallennettavien kohteiden tietoja Googlen verkkosivustoilla tai mobiilisovelluksissa, mukana olevien kolmansien osapuolien verkkosivustoilla tai mobiilisovelluksissa, Google Pay ‑sovelluksessa tai kauppiaan fyysisessä toimipaikassa. Jos olet kirjautunut Google-tilillesi verkossa tai Android-laitteella, voit valita ja tallentaa Google Payhin tallennettavan kohteen siten, että se näkyy Google Payssa ja voit lunastaa sen mukana olevalta kauppiaalta. Kauppias voi näyttää Google Payn kautta lahjakortin saldon, uskollisuuspisteet tai muita saldoja käyttäjille, joilla on käytössään Google Payhin tallennettavat kohteet ‑ominaisuus. Kauppias voi suostumuksellasi myös rekisteröidä sinut Kanta-asiakasohjelmaan pyytämällä rekisteröitymistietosi Google Paylta. Google Payhin tallennettavat kohteet ‑ominaisuutta ei ole tarkoitettu maksukorttien tai avointen lahjakorttien säilyttämiseen. Avoimet lahjakortit ovat valmiiksi maksettuja lahjakortteja, joiden taustapuolella on verkoston logo ja joita voi käyttää useimpien kauppiaiden myyntipaikoissa.

(b) Google Payhin tallennettavien kohteiden käyttö. Kun lunastat Google Payhin tallennettavan kohteen mukana olevalta kauppiaalta, valtuutat kyseistä kohdetta koskevien tietojen siirtämisen kauppiaalle lunastusta varten. Kauppias käsittelee Google Payhin tallennettavien kohteiden lunastuksen harkintansa mukaan ja kauppiaan kohdetta koskevien käyttöehtojen mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tietyn Google Payhin tallennettavan kohteen lunastamisesta, ota yhteys suoraan kyseiseen kauppiaaseen.

(c) Googlen rooli. Google Payhin tallennettavien kohteiden kautta tehdyt tuoteostoksesi ja/tai lunastuksesi ovat sinun ja kauppiaan välisiä eivätkä sinun ja Googlen tai minkään sen tytäryhtiön välisiä. Google ei ole osapuolena Google Payhin tallennettavien kohteiden kautta tehtävissä tuoteostoksissasi tai lunastuksissasi. Google ei takaa kauppiaan Kanta-asiakasohjelman, lahjakorttiohjelman, saldojen, Tarjousten, palkintojen tai muiden Google Payhin tallennettavien kohteiden oikeellisuutta, turvallisuutta, lunastettavuutta tai muita toimintoja. Google ei ole vastuussa virheistä tai puutteista kauppiaan Kanta-asiakasohjelman rekisteröitymis- tai hallintakäytännöissä tai kauppiaskohtaisten lahjakorttien hankinnassa ja lunastamisessa, eikä se ole vastuussa tietoturvarikkomuksista kolmannen osapuolen kauppiaan järjestelmissä tai prosesseissa.

(d) Kauppiaiden viestintä. Kun tallennat Google Payhin tallennettavan kohteen, hyväksyt, että annat nimenomaisen suostumuksen vastaanottaa yhteydenottoja kolmannen osapuolen kauppiaalta suoraan Google Payn kautta. Google ei luo tai hallitse kauppiaan sinulle lähettämää sisältöä. Voit poistaa Google Payhin tallennettavat kohteet Google Paysta milloin tahansa, jos et enää halua vastaanottaa kauppiaan yhteydenottoja Google Payn kautta (tämä ei kuitenkaan keskeytä osallistumistasi kauppiaan Kanta-asiakasohjelmaan tai kauppiaan viestintää sinulle muualla kuin Google Payssa). Jos haluat poistua Kanta-asiakasohjelmasta kokonaan, ota yhteys suoraan kyseiseen kauppiaaseen.

(e) Käyttäjän kuvat Google Payhin tallennettavissa kohteissa. Voit lisätä omia kuviasi tai muita kuvia Google Payhin tallennettaviin kohteisiin laitteesi kameralla. Käytä kohtuullista huolellisuutta ja järkevää harkintaa sen suhteen, millaisia kuvia tallennat. Google ei vastaa käyttäjien Google Payhin tallennettaviin kohteisiin lisäämistä kuvista, mukaan lukien kuvista, joissa on tunnistettavissa olevia henkilötietoja tai muita arkaluontoisia tietoja, tai kuvan skannaamiseen tai tallentamiseen liittyvistä virheistä. Laittomien, loukkaavien, haitallisten tai muulla tavoin paheksuttavien kuvien lisääminen voi estää jatkossa pääsysi Google Pay ‑palveluihin. Google päättää tästä oman harkintansa mukaan.

5. Tietosuoja

(a) Tiedot, jotka Google voi jakaa. Annat Google Pay ‑palvelujen tarjoamista varten Googlelle luvan luovuttaa tietoja sovelluksille ja sivustoille, joihin olet määrittänyt Google Payn, sekä jakaa laite-, maksu-, sijainti- ja tilitietosi maksutapasi myöntäjälle ja verkostollesi. Maksutapahtumien käsittelyä varten annat lisäksi Googlelle luvan luovuttaa henkilötietosi kauppiaille, maksujen käsittelijöille ja kolmansille osapuolille.

(b) Tiedot, jotka Google voi kerätä. Jotta Google voi tarjota ja parantaa palveluitaan, annat Googlelle luvan kerätä tietosuojakäytäntöjemme sallimalla tavalla maksutapahtuma- ja tilitietoja sekä muita henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi kauppiailta ja maksutapasi myöntäneiltä tahoilta.


Google Pay Terms of Service

(for US users)

Last modified: May 21, 2018

1. Introduction

Google Pay is a service provided by Google Payment Corp. ("GPC", "we", or "us"), and is subject to the Google Payments Terms of Service ("Google Payments ToS") and Google Payments Privacy Notice. Google Pay is a "Service" as defined in the Google Payments ToS, and the following Google Pay Terms of Service are additional terms which apply to the use of Google Pay. Your use of Google Pay is subject to these Google Pay Terms of Service and the Google Payments ToS (which together, for purposes of these Google Pay Terms of Service, we refer to as the "Terms").

If there is any conflict between the Google Pay Terms of Service and the Google Payments ToS, the Google Pay Terms of Service shall prevail. Capitalized terms not defined in these Google Pay Terms of Service have the meanings given to them in the Google Payments Terms of Service.

Certain Google Pay features were previously branded "Android Pay." While you may continue to see legacy references to Android Pay in stores or on apps and websites, those features are subject to these Terms.

Cards saved to your Google Payments Account may also be presented to you in certain contexts under the Google Pay brand, but their use in those contexts will remain subject to applicable provisions of the Google Payments Terms of Service. See Section 2, "General Description of Google Pay," for more details.

Your use of Google Pay requires that you agree to the following terms. Please read them carefully. Some products and features may not be available in all countries. Please see the Google Pay Help Center for more information.

2. General Description of Google Pay

Google Pay allows you to transact using a Virtual Account Number, transit agency pass you register with Google Pay ("Transit Pass"), or Linked Third-Party Account (collectively, "Payment Instruments"): (i) at participating merchant or transit locations, using an eligible NFC mobile device (which may include an eligible Android Wear device) and either the Google Pay application that resides on your mobile device or the Google Pay functionality in your Android device's settings, or (ii) online through certain merchant apps, websites, and other interfaces (Transit Passes excluded). When you set up a Virtual Account Number, Google Pay may also store the actual number of the underlying card in your Google Payments Account, on GPC's servers, for purchases on Google Play and elsewhere. At your request, Google Pay may assist with providing information from your Google Payments account to third party merchants, so that such merchants can charge your payment instrument and deliver goods and services to you. 

Google Pay may also enable you to store and access Offers, Loyalty Programs, rewards, gift cards, tickets or passes for purposes like travel and entertainment, and other items stored as Save to Google Pay Items. Google Pay and its various features may only be available for use in certain regions, with certain cards or card-issuing banks, or with certain merchants. Such regions, cards, banks, and merchants are subject to change at any time.

Payment cards saved to your Google Payments Account are distinct from any Virtual Account Numbers you registered with Google Pay. Unlike a Virtual Account Number, a card saved to your Google Payments account will generally not be presented to you with card art resembling the associated physical card. Such a card may nevertheless be presented to you under the Google Pay brand in certain contexts, including when making a payment transaction on a Google app or website (e.g., Google Play or YouTube), on a third-party merchant's app or website, using the Google Assistant, or using the Google Chrome browser's Autofill feature. Such uses are subject to applicable provisions of the Google Payments Terms of Service.

3. Using Google Pay

(a) Getting Started. You must have a Google Account to use Google Pay. You may set up the Service using either the Google Pay application that resides on your mobile device, the Google Pay functionality in your Android device's settings, or via your Payment Instrument issuer's app. After you have provided the requested information and attempted to add a Payment Instrument to Google Pay, Google Pay will check both whether your Payment Instrument's issuer currently supports the Service and whether the card itself is eligible to be used with Google Pay. All of a participating issuer's cards may not be eligible. If your card's issuer does not currently support Google Pay or your card is not eligible to be added to Google Pay, GPC may alert you via email when your card becomes eligible. If your Payment Instrument's issuer supports Google Pay and your card is eligible, when adding it you will see a screen asking you to accept the issuer's terms and conditions. Once you have done so and successfully added the Payment Instrument, Google Pay will store a Virtual Account Number representing your card's actual card number, or associate your Transit Pass or Linked Third-Party Account with Google Pay. This Virtual Account Number will be used for all in-store payment transactions using Google Pay. For payment transactions involving online merchants, Google Pay will cause either this or another uniquely generated account number to be sent to the merchant, as a representation of your registered Payment Instrument, unless your Linked Third-Party Account provides otherwise.

(b) Use of Google Pay. Your use of Google Pay with a given Payment Instrument is governed by these Terms as well as the applicable terms and privacy policy from the issuer of your Payment Instrument or Save to Google Pay Item. Nothing in these Terms modifies such issuer terms or privacy policy. In the event of any inconsistency between these Terms and your issuer's terms, these Terms will govern the relationship between you and GPC with respect to Google Pay, and your issuer's terms will govern the relationship between you and the issuer. You acknowledge that Google Pay may receive information from your Payment Instrument's issuer to display richly formatted transaction details and your recent transaction history in Google Pay. You agree not to use Google Pay for unlawful or fraudulent purposes, or otherwise in violation of applicable law and regulation. You agree not to directly or indirectly interfere with, disrupt, or otherwise misuse the Google Pay Service, including any of its related servers, networks, or other infrastructure. You agree that Google Pay is for your personal use, with your own credit or debit cards, or third-party accounts. If you use Google Pay with an eligible corporate card, you agree that you are doing so with your employer's authorization and with the ability to bind your employer to these Terms.

A Payment Instrument may be removed from Google Pay and become unusable with the Service if: (i) you delete the Payment Instrument from Google Pay; (ii) you delete the Payment Instrument from your Google Payments account, or remove it as a payment method from your Google Account, (iii) you erase your mobile device using Android Device Manager; (iv) you delete your Google Account; (v) your mobile device fails to connect to any Google product or service for 90 consecutive days; (vi) you do not use Google Pay on the device for 12 consecutive months; and/or (vii) your card's issuing bank or payment network instructs Google to remove the card from Google Pay.

(c) GPC's Role. While Google Pay enables you to store your Payment Instruments and transmit their information to merchants or transit providers, neither GPC nor Google processes Google Pay transactions with such Payment Instruments, and neither exercises control over: the availability or accuracy of payment cards, payments, refunds, chargebacks; the provisioning (or addition) of cards to Google Pay; or other commercial activity relating to your use of Google Pay. For any concerns relating to the foregoing, please contact your Payment Instrument's issuer. You acknowledge and agree that your transactions through Google Pay are transactions between you and the merchant and not with GPC, Google, or any of their affiliates. For disputes relating to payment transactions conducted using Google Pay, contact your Payment Instrument's issuer or the appropriate merchant. Neither GPC nor Google is a party to your registered Payment Instruments' cardholder agreements or other terms of use, and neither is involved in issuing credit or determining eligibility for credit. GPC does not make any representation or verify that any of your Payment Instruments are in good standing or that the issuer of your Payment Instrument will authorize or approve any transaction with a merchant or transit provider when you use Google Pay in connection with that transaction.

4. Save to Google Pay

(a) Save to Google Pay Items can be stored by you in your Google Account, or pushed to your Google Account by a participating merchant with your consent, on the web or on an Android device. Save to Google Pay Items may consist of (but are not limited to) items such as Offers, Loyalty Program items, closed loop gift cards that can be redeemed at a specific merchant store or group of stores, and/or other items from third party merchants which you can add to your Google Account, and which may be redeemable for discounts or points from the third party merchant or issuer. The Save to Google Pay feature includes scanning, storage, manually and automatically updated gift card balance displays, loyalty points, status updates and more. Save to Google Pay Items contain data, images, and messages that are controlled and updated solely by the third party merchant who issues them. Save to Google Pay Items data may be presented to you on Google websites or mobile applications, participating third party websites or mobile applications, through the Google Pay application, or at a merchant's physical location. If you are logged in to your Google Account on the web or on an Android device, you may select and store a Save to Google Pay Item to appear in Google Pay for redemption with a participating merchant.

(b) Redemption of a Save to Google Pay Item. In order to redeem an item stored as a Save to Google Pay Item with a participating merchant, you may be asked to:

(i) permit the merchant to read the redeemable Save to Google Pay Item off the screen of the mobile device;

(ii) use Google Pay to redeem the Save to Google Pay Item in conjunction with a payment transaction; or

(iii) provide the promotion code or other code associated with the Save to Google Pay Item to the participating merchant upon such merchant's request.

By taking any of the foregoing actions, you authorize the information regarding the specific redeemable item stored as a Save to Google Pay Item to be transferred to the merchant for redemption. The redemption of the Save to Google Pay Item is processed by the merchant at its discretion, in accordance with the merchant's terms and conditions for that item, as applicable. If you have questions regarding redemption of a particular Save to Google Pay Item, please contact the merchant directly.

(c) Your purchases of Products and/or redemptions of Save to Google Pay Items are transactions between you as a Buyer and the merchant as the merchant, and not with GPC or any Google affiliates. GPC is not a party to your purchase of Products or redemption of Save to Google Pay Items.

5. Save to Google Pay Items; Limitations of Liability; Merchant Communications

Save to Google Pay Items and Save to Google Pay are intended for display, storage, and/or redemption of Offers, rewards, Loyalty Programs, closed loop gift cards, and other services such as viewing of loyalty points, manual and automatic gift card balance displays for users who have added a gift card, and status updates on an Android device. The Save to Google Pay API and Save to Google Pay feature are not intended for the storage of payment cards or open loop gift cards, which are prepaid gift cards with network logos on the back of the card that can be used at most merchant locations.

(a) By saving Save to Google Pay Items into your Google Account, you agree you are providing your prior express consent to receive communications from a third party merchant directly to you through Google Pay. Google does not create or control the content sent by the merchant to you. You may remove the Save to Google Pay Items from Google Pay at any time to stop receiving merchant communications through Google Pay. Removal of a particular Save to Google Pay Item will remove all communications sent by that merchant to you through Google Pay, but will not discontinue your Loyalty Program with that merchant or discontinue your communications from that merchant to you outside of Google Pay. To discontinue a Loyalty Program completely, you must contact the specific merchant directly.

(b) GPC does not guarantee the security of a third party merchant's Offers, rewards, Loyalty Program or gift card program, and does not guarantee that the merchant's systems will be error free, or that merchant systems will honor all Offers, rewards, and loyalty points, gift cards, or other stored or any stored items. GPC is not liable for errors or omissions from the merchant in the enrollment or administration of their Loyalty Programs, or in the purchase and redemption of closed loop gift cards, and is not liable for any third party merchant's security breaches that arise due to omissions or commissions within the merchant's systems or processes. GPC is also not liable to you for merchants who do not honor the value of a closed loop gift card, reward, Loyalty, or other redeemable item.

(c) You may add personal or other images to a Save to Google Pay Item using your device camera. Please use reasonable care and common sense in what you scan and store as images. GPC is not liable for user-added images to Save to Google Pay Items, including images which contain personally-identifiable or other sensitive information. GPC is not liable for errors resulting from scanning or storing of an image. Adding images that are unlawful, offensive, harmful, or otherwise objectionable may result in the suspension of your access to Google Pay, in GPC's sole discretion.

(d) Through Google Pay, a merchant may display as part of the Save to Google Pay feature the balances of gift cards, loyalty points, or other balances, to users who store such items into Google Pay. GPC is not liable for any errors or interruptions in the display of gift card or other balances or updates which are offered as a convenience to you, and GPC is not liable for any errors or interruptions in your use of Save to Google Pay.

(e) GPC may at any time choose to suspend indefinitely or terminate Save to Google Pay for any purpose.