VIGTIGT! Hvis du er bosiddende i Indien, finder du de servicevilkår for Google Play, som gælder for dig, her. Hvis du er bosiddende i USA, finder du de servicevilkår for Google Play, som gælder for dig, her.

Servicevilkår for Google Pay/Google Payments

Senest ændret: 6. juli 2023

1. Indledning

Google Pay er underlagt Googles servicevilkår ("Googles servicevilkår") og er en "Tjeneste" sådan som denne term er beskrevet i Googles servicevilkår. Følgende servicevilkår for Google Pay er supplerende vilkår, som gælder for brugen af Google Pay. Din brug af Google Pay er underlagt disse Servicevilkår for Google Pay og Googles servicevilkår (som samlet set i disse Servicevilkår for Google Pay kaldes "Vilkårene"). Erklæringen om privatliv for Google Payments beskriver, hvordan Google håndterer dine betalingsoplysninger.

I tilfælde af uoverensstemmelse mellem disse Servicevilkår for Google Pay og Googles servicevilkår har Servicevilkårene for Google Pay forrang. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelsksprogede version af Vilkårene og en version oversat til et andet sprog, gælder den engelsksprogede tekst.

Visse Google Pay-funktioner blev tidligere kaldt "Android Pay". Selvom du muligvis fortsat kan se forældede henvisninger til Android Pay i butikker, i apps eller på websites, er de pågældende funktioner underlagt disse Vilkår.

Du skal acceptere følgende vilkår for at kunne bruge Google Pay. Læs dem omhyggeligt. Nogle produkter og funktioner er måske ikke tilgængelige i alle lande. Gå til Hjælp til Google Pay for at få flere oplysninger.

2. Grundlæggende krav

Ved at acceptere disse Vilkår erklærer du, at du:

Du skal også have en Google-konto; en enhed, der opfylder Tjenestens system- og kompatibilitetskrav (som kan ændre sig fra tid til anden); fungerende internetadgang; og kompatibel software. Disse faktorer kan påvirke din mulighed for at bruge Google Pay samt effektiviteten af Google Pay. Disse systemkrav er dit ansvar.

3. Generel beskrivelse af Google Pay

Google Pay giver dig mulighed for at gemme følgende elementer på din Google-konto, administrere dem på samme sted og gennemføre transaktioner med Google og tredjeparter, som benytter dem:

4. Betalingsmetoder

5. Transaktioner med Betalingsmetoder